işte remove 2009 full bu programı ilk ruslar yazmıstı bende onu baya gelirştirmistim bakalım begenecekmisiniz
kimden
güzel birşey savunuyorsun yanlış anlama ama programı ben yazdım demedim geliştirdim dedim.bunu özellikle bu sekilde belirttim.
eger ben bu programın hakkını yemek isteseydim ruslar yazdı ben geliştirdim demez ben yazdım derdim ...
umarım anlasılmısımdır.
ama seni tebrik ederim böyle bir şeyi savundugun için.
savunulacak bir şey yok sonunda açık kaynaksa ve gnu lisanslı ise geliştirmeye her türlü izin var demektir
yok gerçekten python programlamacı arkadaslarının büyük belası olan su ben yaptım meraklılarının yaptıgı taktik adamlar senin programın menüsünü degiştiriyor hakkındayı degiştiriyor ben yaptım diye senin sitene koyuyor...
o yüzden iyi birşey savunuyor ama yanlıs kişiye yapıyorsun neyse konu anlaşıldıgına göre sorun yok demektir...
programı kullanan arkadaslar yorum yaparlarsa sevinirim
Evet Sorun Yok.Sonuçta pys60 ın Dediği Gibi Kaynak Kod Varsa Geliştirebilirsin.Fakat Senin Dediğin gibi Ben Yaptım Diyerek Emek Hırsızlığı Yapmak Yanlış.Eline Sağlık
Ben Birazcık Değiştirdim Scripti.
byMeHMeT a.k.a MaRZoCHi|www.python-s60.com
onun içersinde benim eski sitenin adresi vardı kapandı eski baska bir siteden aldım eklentilerimi inşallah onuda kaldırmıssındır...