95082968.png
By_DİYAR tekrar teşekkür ederim, bu programı unutmuştum.İlgilendiğiniz için teşşekkür ederim..
- Görsellik düzeltildi.
- Hızı gene aynı
- Bazı hatalar giderildi.
- Ek özellikler (malesef sayamayacağım)
95082968.png
By_DİYAR tekrar teşekkür ederim, bu programı unutmuştum.İlgilendiğiniz için teşşekkür ederim..
- Görsellik düzeltildi.
- Hızı gene aynı
- Bazı hatalar giderildi.
- Ek özellikler (malesef sayamayacağım)
Konu Admin tarafından (10-02-17 Saat 02:33 PM ) değiştirilmiştir.
Neden hızlanmıyor??? Çünkü görsellik arttıkça performans düşer aynı bilgiisayarımızdaki gibi....
Görsellik Biraz Değişmiş Ama Bize Hız LazımEline Sağlık PM Atıyorum Bak.
byMeHMeT a.k.a MaRZoCHi|www.python-s60.com
Arama düzeltildi ve ufak bi hata daha vardı düzeltildi.....
miso sorunu için Admin'den aldığım miso.pyd dosyası ve FNMATCH modülünü ekten alabilirsiniz. miso modulünü 6600 uyan versiyonunu bulabileceğimi sanmıyordum Mehmet e teşekkür ederim....
eline sağlık Tanju program tekrar süper olmuş. hız ise şimdi önemli değil ilerde belki yeni modüller eklersin o zaman hızlanabilir belki... ama çok güzel bir program ve bu programı ruslar bile akıl edemezler.![]()
....UZAT SENDE ELİNİ BARIŞ KARDEŞLİK OLSUN....
Hozan Diyar..........
Teşekkür ederim. İstersek Türkler daha iyisini yapar...
6600 da çalışmıyor çalıştırmak için:
1:-python-full-pack-s60v2-fp3
2 Bu dosyayı sistem libs klasörüne atın.
dosyakontrol_11-libs
3: ve en son aşağıdaki dosyayı proğramın içine eklentiler bölümüne atın çalışır. Ben bu şekilde çalıştırdım.Yalnışım varsa düzeltin lütfen...
Konu Admin tarafından (09-11-14 Saat 04:29 PM ) değiştirilmiştir.
Benden de Miso için Fikret' e (Magnus 93) Teşekkürler .
Ayrıca yorumlarınız için Teşekkürler programı inceledim birkaç hata daha var ama düzeltilebilir
Konu Admin tarafından (09-11-14 Saat 05:06 PM ) değiştirilmiştir.
dosya kontrolun s60v3 sürümünü yapmayı düşünüyormusunuz.
Malesef yeterince vaktim yok sen yapmak istersen benim için problem değil vaktim olduğunca sana yardım ederim...
Millet bu gece gidiyorum gitmeden son halini upload edip gideyim.En önemli değişiklik hızlanması önemli ölçüde hızlandı geri kalanını saymak için vaktim yok Kendinize ii bak.A.E.O.
O ŞİMDİ ASKER......
Yolun açık olsun . Dört gözle bekliyoruz !!![]()
eline, emeğine saglık.