Yapımcı : Osman KARAGÖZ (Teşekkürler)
Nedir?
Pys60-kontrolcu yazılımı, bellek kartı ve telefon belleğindeki dosyaların üzerinde değişiklik olup olmadığını belirten python ile yazılmış ufak bir yazılımdır. Bu yazılımın çıkış noktası bozulmuş ya da bozulmanın eşiğinde olan hafıza kartımdaki bozulmuş müzik dosyalarını bulmak istememdir.
Kullanımı
Pys60 2.0 sürümünden itibaren dosya yönetici ile çok daha kolay bir kullanıma kavuştu.
Sağ tuş ile seçili dizini listeler
Sol tuş ile üst dizini listeler
2 ile liste başına gider
5 ile liste ortasına gider
8 ile liste sonuna gider
0 ile sürücüler dizinini listeler
Geri silme tuşu ile de seçili olanı siler
Seçim tuşuyla dosya veya dizin hakkında yapabileceklerinizi görürsünüz
Menüdekiler
Yenile
Bulunulan dizin içeriğini yeniler. Bazen lazım olabiliyor.
Veritabanı işlemleri
Veritabanı hakkındaki seçeneklerin bulunduğu menü
>> Veritabanından kontrol
Veritabanındaki tüm dosyaların kontrol edilmesini sağlar. Bu yöntemde bulunulan çalışma dizininin bir önemi yoktur. Çünkü veritabanına dosyalar adresleriyle birlikte yüklenir.
>> Veritabanı sıfırla
Veritabanınız çok karıştıysa ve temizlemek istiyorsanız kullanacağınız yegane seçenek.
>> Veritabanı yedekle
Veritabanının bir yedeğini oluşturmak için koyulmuş seçenek. Bu seçenek sayesinde farklı veritabanı dosyaları oluşturup her birinde ayrı ayrı çalışabilirsiniz. Ama veritabanı değiştirme sırasında vertabanı sıfırlamanız gerekebilir.
Yardım
Yardım seçeneklerinin bulunduğu menü
>> Hakkında
Yazılımın hakkındaki bilgilerini gösterir.
>> Yardım
Bu yardım sayfasını gösterir.
>> Lisans
Lisans anlaşmasını gösterir.
Çıkış
Adı üstündeBunu da yazmayayım
![]()
Bilinen Gariplikler
İşlemler sırasında sanki telefon yanıt vermiyor gibi olsa da korkmayın telefonunuzun işlemcisini ve belleğini çokça kullandığı için yanıt vermiyor gibi oluyor ama işlemi sorunsuz bitiriyor.![]()
konu ALINTIDIR

LinkBack URL
About LinkBacks
Bunu da yazmayayım