Arkadaşlar sitedeki TBuilder2.1 full Türkçe değildi Full Türkçe'ye çevirdim ve icon,gösterge ve bir çok şeyi siteden alıp programın içine gömdüm umarım sorun olmaz...
NOT : PART 1 PART 2 PART 3 ü yüklemeden PROGRAM ÇALIŞMAYCAKTIR......
Arkadaşlar sitedeki TBuilder2.1 full Türkçe değildi Full Türkçe'ye çevirdim ve icon,gösterge ve bir çok şeyi siteden alıp programın içine gömdüm umarım sorun olmaz...
NOT : PART 1 PART 2 PART 3 ü yüklemeden PROGRAM ÇALIŞMAYCAKTIR......
Konu Dr.DeliManyak tarafından (10-01-27 Saat 01:16 PM ) değiştirilmiştir.
yüklerken internette sorun oluşmuştu düzelttim kusura bakmayın...
Ö.DeğilGüzel bir çalışma olmuş gerçekten.Sürekli güncellediğim paketleri de ekleyebiliriz.
Bunları şu şekilde yapsak iyi olur:
* TBuilder 2.1 Ayrı Bir Paket Olacak (SiS)
* İkon ya da Diğer Animasyon vs. Paketleri Ayrı
Bunlar Sadce Fikrim Kullananları Zorluk Çekmemesi için Hem İndirme Hem de Yükleme Sırasında.
Vaktim Olsa Ben Yapacaktım.Malüm Sınavlar...
Tekrar Teşekkürler
byMeHMeT a.k.a MaRZoCHi|www.python-s60.com
bundan sonrakileri öyle yapabilirm aslında ...
İyi olurSağol
eline sağlık süper
teşekkürler.
ben N70 kullanıyom seçeneklerden OS8.1 Full seçenegine girmeye çalışıyom ama olmuyo neden ?
Full Henüz DesteklenmiyorYanında * Olanlar Çalışıyor Sanırım.
evet yanın da * işaretin olan ceşitler çalışıyor
2.1 ve 2.2 de bu şekilde zaten 2.2 den sonra versiyon çıkarmadılar geliştirseler çok daha iyi olurdu ...
Malesef bende 198.png rsminde hata verdiaçılamıyor hatası belki bunda olmaz demiştim ama düzelmedi malesef
> Eklendi :
Malesef bende 198.png rsminde hata verdiaçılamıyor hatası belki bunda olmaz demiştim ama düzelmedi malesef
![]()
198.png adlı resim hatta devamı eksik olabilir, yanlış hatırlamıyorsam bi kere başıma gelmişti
198. resim sanırım ikon paketinde bu konudaki : TBuilder 2 5800 Ikon Paketi paketi dener misin? hata mesajı alanlar olanı.
Tamam admin sagolasın