şimdi parçaladım libs i komple atıyorum![]()
şimdi parçaladım libs i komple atıyorum![]()
attım ama tel açılmıyor telefon açılması hatalı diyor
format atacam ne yazıkki
her aksilik niye bni buluyo ya(
Ben 1.4.5 ve mp 1.33 ile denedim hata veriyor ama çalışyor
byMeHMeT a.k.a MaRZoCHi|www.python-s60.com
kardeş extradan modül yüklemene gerek yok. bak ne diyecem. proğramı kurduğun klasörü aç x-plore yada benzeri bir dosya yöneticisi ile...
sonra proğramı aç. orda (görünüm.py) bulacaksın onu aç ve ordaki import miso,...vb bulup miso kelimesini silmen. o kadar
ben bu şekilde çalıştırdım. hemde küçük bir değişiklikle. herkes deneyebilir.
olmuyorEGER SANA ZAHET OLMASSA DÜZELTTİĞİN GÖRÜNÜM.PY DOSYASINI EKLEYEBİLİRMİSİN?
evet 6600 da işe yaramıyor bende denemiştim ama 6600 bazı serilerinde çalışır diye düşünmüştüm neyse artık sizde 1.4.5 e devam edersiniz....
....UZAT SENDE ELİNİ BARIŞ KARDEŞLİK OLSUN....
Hozan Diyar..........
Bende bu havayı veriyor benim kullandığım programın biraz düzeltilmiş versiyonu
Traceback (most recent call last):
File "E:\System\Apps\DosyaKontrol\default2.py", line 12, in ?
try: run()
File "E:\System\Apps\DosyaKontrol\default2.py", line 6, in run
import dosya_kontrol
File "E:\System\Apps\DosyaKontrol\dosya_kontrol.py" , line 92, in ?
from FNMATCH import filter
ImportError: No module named FNMATCH
ne diyor acaba fnmatch adlı modül mu yok?
FNMATCH Modülü Bulanamıyor ya da Berlirtilmemiş.6681 de de hata veriyor fakat çalıştırdım![]()
Bende winfile incelerken onda mevcut olduğunu gördüm dosya kontrole attım çalıştı ama çoğu fonksiyon çalışmıyor..O beyaz ekranda yazıyor yardım hakkında zıp e ekle vs..
Bu arada ona vista grafiği yaptım çok ta güzel oldu tüm ikonlar vistanin klasör ikonu bile
pc de olduğumda paylaşırm
Evet zip modülünü inceledim çok güzel![]()
Kardeşim saol ya bende uzun zamandır yoktum yeni geldim sayılır vakit ayırıp programı eklediğin için teşşekkür ederim çok saol...
Ya arkadaşlar kendimden utandım ya kendimi sorumsuz ihsediyorum eğer size yardım etmezsem kötü olurum ya yorumları okuyunca duygulandım benim telefon 3230 libs ne ararsan var iisi gerekli modüllerin bir listesini oluşturayım.FNMATCH modulünü inceledim ama benim programa koyduğumu hatırlamıyorum.bi bakayım şimdi elimde 6600 var onda bu programı deniyeceğim sorunu çözeceğim sağolun ilgilendiğiniz için .....